Reisschema klaar

Vandaag de laatste hand gelegd aan mijn reisschema. Ik ga de Camino Portugues in 19 etappes lopen, en daarna in nog 3 etappes wandel ik van Santiago de Compostela door naar Muxia.

In de routebeschrijving heb ik naast de etappe indeling informatie toegevoegd over overnachtingsadres, supermarkten/kruideniers, verwijzing naar de route op afstand meten.nl, hoogteprofiel en reisinformatie.

Hoewel sommige etappes best lang zijn geworden, ben ik best tevreden over het geheel. Het is maar een schema, onder het wandelen kan ik altijd nog andere keuzes maken. Het is in ieder geval geruststellend dat het met dit schema binnen de beschikbare dagen de Camino Portugues te kunnen wandelen en eventueel door te kunnen wandelen naar Muxia.

Je kunt mijn reisschema inzien via: https://docs.google.com/document/d/1OWaKZ8q7HHLKzF9zElkajUuqMyrQobOQRAkSre37UGM/edit?usp=drivesdkhttps://docs.google.com/document/d/1OWaKZ8q7HHLKzF9zElkajUuqMyrQobOQRAkSre37UGM/edit?usp=drivesdk

De routebestanden in GPX formaat kun je downloaden via: https://drive.google.com/drive/folders/18dtAXO2bWTYWUWoUHGjzX4DqdBCAVnM1?usp=drive_link

Let op, deze routebestanden zijn door mij zelf opgenomen m.b.v. mijn Garmin horloge en super gedetailleerd. Tijdens de route heb ik hier en daar de keus gemaakt om af te wijken van de officiele Camino de Portugues route.

De routebestanden zijn ook via afstandmeten.nl te downloaden en publiek toegankelijk, zoek op publiek, naam = syds post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *